Laatste nieuws :

ŠKODA blijft ambitieus.

Een nieuw seizoen en dezelfde ambities als de voorbije jaren. Met één zin kunnen we de doelstellingen van ŠKODA België samenvatten. Een derde titel en een nieuwe zege in Ieper. Marketing manager Vincent Struye blikt vooruit op 2016.

ŠKODA België start straks aan zijn derde opeenvolgende campagne met Freddy Loix en Johan Gitsels. De voorbije jaren hebben jullie alles gewonnen wat er te winnen viel en toch blijven jullie Freddy en Johan alsook de sport trouw. Waarom is autosport zo belangrijk voor ŠKODA?

Autosport zit al meer dan 110 jaar in ons DNA. De voorbije jaren ligt de nadruk vooral op rally. Autosport is en blijft een instrument om naar een jong en dynamisch publiek te communiceren én het zet tevens de betrouwbaarheid van het merk in de kijker wat er op zijn beurt voor zorgt dat het imago van het merk, van ŠKODA, verbetert.

Niet alleen Freddy Loix start dit seizoen met een ŠKODA. Ook Vincent Verschueren werkt het volledig BK af met een ŠKODA Fabia R5. Dat betekent niet alleen meer visibiliteit maar ook meer, interne, concurrentie?

Dat zorgt zeker niet voor interne concurrentie. De voorbije jaren waren er twee doelen. Daar komt dit jaar eentje bij. We willen de titel, we willen Ieper winnen en we willen het merkenkampioenschap winnen. Vincent Verschueren is een concurrent voor Freddy Loix maar niet voor ŠKODA.

Freddy Loix, Johan Gitsels en ŠKODA zijn een succesverhaal. Jullie zijn het aan jullie status verplicht om opnieuw voor de titel en de rally van Ieper te gaan.

Dat is zo en dat steken we niet onder stoelen of banken. Zoals ik eerlijk al zei ambiëren we de titel en de zege in Ieper. Het merkenkampioenschap zou de spreekwoordelijke kers op de taart zijn. Maar, we doen het stap voor stap. Arrogantie of overmoed zou een gebrek aan respect voor de andere deelnemers zijn. Het wordt een sterk bezet kampioenschap. Dat is goed voor de sport.

Het BK telt opnieuw 9 wedstrijden. Is dat niet van het goede teveel?

Het is een ‘arrangement à la belge’. Er zijn 9 rally’s waarvan je 8 wedstrijden kan nomineren en uiteindelijk worden er 7 resultaten weerhouden. Dat is toch wel een moeilijke oefening. De vraag is of de fans dat allemaal nog kunnen vatten. Heeft rijder X deze rally nu wel of niet genomineerd? 

Een nieuw seizoen betekent ook een nieuwe layout. Kan je iets over de layout van de wagen zeggen?

De ‘V’ op de flanken hebben we behouden. Dat is niet alleen de V van ŠKODA Motorsport maar ook de V van vRS wat dan weer staat voor ons sportief gamma.  De kleuren zwart, groen en wit worden behouden omwille van de verschillende partners in het verhaal en omwille van de herkenbaarheid van de voorbije jaren.

Partners Freddy Loix

 

  Skoda Logo   
 Logo eps grafico  LOGO WILINK RGB DEF
LOGO Z kaderDUO 1 

 

   
U bevindt zich hier: Laatste Nieuws ŠKODA blijft ambitieus.

Vakantiehuis in Plan de la Tour

Deze nieuwbouwvilla met alle comfort biedt ruimte aan 8 personen om een aangename vakantie door te brengen in Le Plan de la Tour. De villa is uitgerust met een open Living, volledig uitgeruste keuken, 4 slaapkamers, 3 badkamers, 4 toiletten, kelder en garage (1 wagen), zwembad, barbeque, gratis internet (wifi), TV, ...

Alles is aanwezig voor een geslaagde vakantie of een geslaagd verblijf met heel het gezin.

Lees meer

Fanclub Freddy Loix

fanclublogo
Fanclub Freddy Loix
Genendries 29
3770 Millen

  fanclub@freddyloixcom.


Fanclub Freddy Loix

Fanclub Freddy Loix
Genendries 29

3770 Millen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.