Laatste nieuws :

ŠKODA gaat opnieuw voor de dubbel. Titel en winst in Ieper. Wegen ŠKODA België en BMA-Autosport scheiden.

Freddy Loix, Johan Gitsels en ŠKODA België slaan ook in 2016 de handen in elkaar en gaan samen op zoek naar een nieuwe titel en een zege in de rally van Ieper. Dat zal evenwel zonder BMA-Autosport en Bernard Munster zijn.

“Na een periode van twee jaar waarin ŠKODA België, Freddy Loix, Johan Gitsels samen met Bernard Munster en het BMA-Autosport team het BK rally gedomineerd hebben komt er een einde aan de intense en zeer succesvolle samenwerking” zegt Vincent Struye, marketingmanager ŠKODA België. “De ŠKODA Fabia R5 zal dit jaar geprepareerd worden door 2C Compétition. Bij het samenstellen van het programma voor 2016 hebben we alles herbekeken. Laat ons zeggen dat we op een strenge maar correcte manier als goede huisvader ons budget hebben geëvalueerd. Daaruit bleek dat er toch wel een belangrijk verschil was tussen 2C Compétition en BMA-Autosport. Het was absoluut geen makkelijke beslissing maar wel een noodzakelijke om het programma van 2016 veilig te stellen. We zijn Bernard Munster en iedereen van het team zeer dankbaar voor de twee fantastische jaren en wensen hen nog veel succes in de toekomst. Binnenkort beginnen wij aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen dat eind februari van start gaat. Het doel is net als de voorbije jaren de titel en winst in Ieper.”

Partners Freddy Loix

 

  Skoda Logo   
 Logo eps grafico  LOGO WILINK RGB DEF
LOGO Z kaderDUO 1 

 

   
U bevindt zich hier: Laatste Nieuws ŠKODA gaat opnieuw voor de dubbel. Titel en winst in Ieper. Wegen ŠKODA België en BMA-Autosport scheiden.

Vakantiehuis in Plan de la Tour

Deze nieuwbouwvilla met alle comfort biedt ruimte aan 8 personen om een aangename vakantie door te brengen in Le Plan de la Tour. De villa is uitgerust met een open Living, volledig uitgeruste keuken, 4 slaapkamers, 3 badkamers, 4 toiletten, kelder en garage (1 wagen), zwembad, barbeque, gratis internet (wifi), TV, ...

Alles is aanwezig voor een geslaagde vakantie of een geslaagd verblijf met heel het gezin.

Lees meer

Fanclub Freddy Loix

fanclublogo
Fanclub Freddy Loix
Genendries 29
3770 Millen

  fanclub@freddyloixcom.


Fanclub Freddy Loix

Fanclub Freddy Loix
Genendries 29

3770 Millen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.