Laatste nieuws :

Eddy Ghijsens en Freddy Loix tonen potentieel VW Golf TDi.

In het Zuid-Limburgse Gingelom werd afgelopen zondag de Rally van Zuid-Limburg gereden, een wedstrijd die meetelt voor het VAS-kampioenschap. Jonas Langenakens (Mitsubishi Lance Evo9) won de wedstrijd. In de eindafrekening had hij 32 seconden voorsprong op Arjen De Koning (Mitsubishi Lancer Evo X). Jan Jacobs (Mitsubishi Lancer Evo V) eindigde op de derde plaats op 44 seconden van eindwinnaar Langenakens

Freddy Loix en Eddy Ghijsens (VW Golf TDi) vormden voor het eerst team en beleefden een geweldige rally die ze besloten op de 20e plaats. Op een schuiver in de openingsrit na reden we een foutloze wedstrijd begintEddy Ghijsens zijn uitleg. Heel even staken we vast in een veld waarna de motor afsloeg en we in totaal 2 minuten verloren. Op dat ene feit na draaide de VW Golf TDi als een Zwitsers horloge. Freddy heeft 3 rondes van drie ritten gereden. Tijdens de laatste ronde nam ik plaats achter het stuur en gaf Freddy de nota’s aan. Het was een geweldige ervaring om met Freddy Loix samen een rally te rijden.

Dit was één van de meest ontspannende wedstrijden van de laatste jaren zegt Freddy Loix met een brede glimlach op zijn gezicht. We eindigen op de 20e plaats en winnen onze klasse maar het plezier wat we vandaag beleefden primeert op het resultaat. Ik had nog nooit eerder met een diesel rally gereden. In vergelijking met mijn SKODA was dit toch wel even wennen al moet ik zeggen dat de wagen toch wel potentieel heeft. In de eerste rit maakten we een slipper maar voor het overige hebben we een probleemloze wedstrijd gereden. De samenwerking met mijn gelegenheid co-rijder Eddy Ghijsens was uitstekend. Ik zag hem genieten en eigenlijk deed ik hetzelfde. Het deed me even terugdenken aan het eerste jaar uit mijn carriere.

Voor drievoudig kampioen rally Freddy Loix was dit de laatste wedstrijd dit jaar in eigen land. Over twee weken neemt hij met een SKODA Fabia van het Franse 2C Competition deel aan de Rallye du Var, de slotwedstrijd van het Franse rallykampioenschap.

Partners Freddy Loix

 

  Skoda Logo   
 Logo eps grafico  LOGO WILINK RGB DEF
LOGO Z kaderDUO 1 

 

   
U bevindt zich hier: Laatste Nieuws Eddy Ghijsens en Freddy Loix tonen potentieel VW Golf TDi.

Vakantiehuis in Plan de la Tour

Deze nieuwbouwvilla met alle comfort biedt ruimte aan 8 personen om een aangename vakantie door te brengen in Le Plan de la Tour. De villa is uitgerust met een open Living, volledig uitgeruste keuken, 4 slaapkamers, 3 badkamers, 4 toiletten, kelder en garage (1 wagen), zwembad, barbeque, gratis internet (wifi), TV, ...

Alles is aanwezig voor een geslaagde vakantie of een geslaagd verblijf met heel het gezin.

Lees meer

Fanclub Freddy Loix

fanclublogo
Fanclub Freddy Loix
Genendries 29
3770 Millen

  fanclub@freddyloixcom.


Fanclub Freddy Loix

Fanclub Freddy Loix
Genendries 29

3770 Millen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.