Laatste nieuws :

Loix-Gitsels willen in stijl afscheid nemen van ŠKODA S2000.

Aanstaande zaterdag wordt in Bocholt en omstreken de Sezoensrally georganiseerd, de vijfde van in totaal negen wedstrijden van het BK Rally. Dankzij de tweede plaats in de rally van Wallonië prijkt Freddy Loix na 4 wedstrijden helemaal bovenaan in de tussenstand van het BK.

"Johan, ikzelf, de BMA-Autosport familie en de mensen van ŠKODA België willen in stijl afscheid nemen van de ŠKODA S2000" zegt Freddy Loix. "Of dat ook daadwerkelijk gaat lukken is voor een groot deel afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij droog weer is de Sezoensrally een snelle wedstrijd en dan wordt het moeilijk.

Als het regent wordt het een interessante wedstrijd en zijn er mogelijkheden. Uit de statistieken blijkt dat we in de voorbije 34 wedstrijden slechts één keer hebben moeten opgeven met mechanische problemen. Onze ŠKODA is oerdegelijk en betrouwbaar. De Sezoensrally is een zware wedstrijd, eentje waar de transmissie het enorm hard te verduren krijgt. De overgang van gravel naar asfalt en omgekeerd is bijzonder zwaar voor de mechaniek. Hier hebben we toch wel een voordeel ten opzichte van de concurrentie."

Een ander voordeel dat het duo Loix-Gitsels heeft is ervaring op onverhard. "We hebben dit jaar al veel onverhard testen gedaan" zegt Johan Gitsels. "80% van het testwerk voor Michelin gebeurt op onverharde wegen en het testwerk voor ŠKODA, met de R5, gebeurde gedeeltelijk op gravel. Dat is een enorme troef en die moeten we uitspelen. Ten opzichte van vorig jaar is er procentueel minder gravel in de Sezoensrally. De organisatoren hebben een nieuwe klassementsrit uitgewerkt, eentje die volledig verhard is. Afgaande op de onboardbeelden op de website kan ik concluderen dat het een bijzonder snelle rit is, eentje waar we rondjes moeten rijden."

Partners Freddy Loix

 

  Skoda Logo   
 Logo eps grafico  LOGO WILINK RGB DEF
LOGO Z kaderDUO 1 

 

   
U bevindt zich hier: Laatste Nieuws Loix-Gitsels willen in stijl afscheid nemen van ŠKODA S2000.

Vakantiehuis in Plan de la Tour

Deze nieuwbouwvilla met alle comfort biedt ruimte aan 8 personen om een aangename vakantie door te brengen in Le Plan de la Tour. De villa is uitgerust met een open Living, volledig uitgeruste keuken, 4 slaapkamers, 3 badkamers, 4 toiletten, kelder en garage (1 wagen), zwembad, barbeque, gratis internet (wifi), TV, ...

Alles is aanwezig voor een geslaagde vakantie of een geslaagd verblijf met heel het gezin.

Lees meer

Fanclub Freddy Loix

fanclublogo
Fanclub Freddy Loix
Genendries 29
3770 Millen

  fanclub@freddyloixcom.


Fanclub Freddy Loix

Fanclub Freddy Loix
Genendries 29

3770 Millen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.