Laatste nieuws :

Loix – Gitsels gaan voor derde zege in Haspengouw.

Freddy Loix en Johan Gitsels starten zaterdagochtend met startnummer 1 in de Haspengouwrally, de openingswedstrijd van het BK Rally 2015. De Limburger won de voorbije twee edities en ambieert een derde opeenvolgende zege.

In 1990 nam Freddy Loix voor het eerst deel aan de Haspengouw rally. 25 jaar later staat de Limburger opnieuw aan de start van zijn thuiswedstrijd. "Het is altijd fijn om het kampioenschap in een vertrouwde omgeving te beginnen" zegt Freddy Loix. "Al moet ik zeggen dat ik onder andere de wegen in en om Ieper intussen ook al tot in de kleinste details ken. De Haspengouw rally wordt georganiseerd in Landen, Vlaams-Brabant maar grenst aan de provincie Limburg waardoor er jaarlijks toch wat extra supporters langs de wegen staan. Ik ga ze helaas niet allemaal kunnen begroeten want daarvoor gaat het net iets te druk zijn denk ik. Ik ben blij dat de winter voorbij is en dat we opnieuw kunnen rijden. Ik herinner me van vorig jaar dat het tijdens de verkenningen heel hard regende.

Op zaterdag was de zon van de partij maar de wegen lagen er bijzonder glad bij. Wij zijn bijzonder snel gestart en hebben toen in de eerste ronde het verschil gemaakt. De concurrentie heeft de rest van de dag moeten achtervolgen maar ze zijn er niet in geslaagd om de kloof te dichten. Iedereen mag weten dat ik dit jaar dezelfde tactiek zal toepassen."

"Ik kijk enorm uit naar de klassieke ouverture van het kampioenschap, een wedstrijd die wij vorig jaar gewonnen hebben" zegt Johan Gitsels. "Net als vorig jaar zijn we uitstekend voorbereid. Sinds januari hebben we wekelijks getest. Het meeste testwerk was voor ŠKODA maar er zaten ook bandentests bij voor Michelin. Wat mij opviel is dat de automatismen er meteen terug waren. Voor ons geen inloopperiode meer. Neen, wij kunnen meteen voor de volle 100% van start gaan zonder inloopperiode. Dat is een geweldig voordeel en dat moeten we maximaal benutten. Uitgaan van eigen kracht, met respect voor de concurrentie."

Partners Freddy Loix

 

  Skoda Logo   
 Logo eps grafico  LOGO WILINK RGB DEF
LOGO Z kaderDUO 1 

 

   
U bevindt zich hier: Laatste Nieuws Loix – Gitsels gaan voor derde zege in Haspengouw.

Vakantiehuis in Plan de la Tour

Deze nieuwbouwvilla met alle comfort biedt ruimte aan 8 personen om een aangename vakantie door te brengen in Le Plan de la Tour. De villa is uitgerust met een open Living, volledig uitgeruste keuken, 4 slaapkamers, 3 badkamers, 4 toiletten, kelder en garage (1 wagen), zwembad, barbeque, gratis internet (wifi), TV, ...

Alles is aanwezig voor een geslaagde vakantie of een geslaagd verblijf met heel het gezin.

Lees meer

Fanclub Freddy Loix

fanclublogo
Fanclub Freddy Loix
Genendries 29
3770 Millen

  fanclub@freddyloixcom.


Fanclub Freddy Loix

Fanclub Freddy Loix
Genendries 29

3770 Millen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.